Welkom

Namens het hele vakantiedialyseteam van 2016 wensen wij iedereen van harte welkom op onze gloednieuwe site die wij aangemaakt hebben voor en rond onze vakantiedialyse die dit jaar zal doorgaan in Kreta.

filmdialyse
Affiche Jubilee General

Er komt heel wat bij kijken om onze dialysepatiënten en hun familie een mooie reis aan te bieden die wij om de twee jaar organiseren. Om ons spaarvarkentje voor vakantiedialyse te spijzen hebben wij het voorbije jaar reeds verschillende acties ondernomen.

In oktober 2015 organiseerden wij samen met de steun van ex-dialysepatiënte Rita Van den Borre en haar echtgenoot (eigenaars Palace en Feestpaleis Aalst) de avant-première van de tweede FC-De Kampioenenfilm Jubilee General ten voordele van vzw vakantiedialyse. Met een voorstelling van de cast als afsluiter werd het een mooie avond. Zij organiseerden dit reeds al voor de 4de keer , waarvoor onze oprechte dank!!

IMG_3525
Sfeerbeeld taartenslag

We organiseerden in juni 2016 samen met de collega’s van dialyse een lekkere taartenverkoop. Wij zijn heel erg tevreden met de inzet van iedereen die hier aan meegewerkt heeft en natuurlijk van de opbrengt bij de verkoop van meer dan 1000 taarten.

Creatievelingen vinden we ook terug onder onze dialysepatiënten. Eén van onze patiënten kwam op het fantastische idee om te pronostikeren voor het EK voetbal 2016, waarvan 50% van de inzet naar vakantiedialyse gaat! Een win-win situatie, want op deze manier krijgt onze spaarpot er nog wat extra centjes bij en brengen we sfeer en ambiance op de dialyse-afdeling voor onze patiënten. Bedankt iedereen voor het realiseren van dit mooie initiatief!

We bedanken ook de directie van het O.L.V.-ziekenhuis  die het mee mogelijk maken om onze vakantiedialyse te realiseren!

Foto’s van al onze ondernemingen zijn te vinden in onze rubriek foto’s! Informatie rond onze heen- en terugreis naar Kreta kan u terugvinden onder praktische info. Deze wordt steeds ge-update.

Tijdens ons verblijf in Kreta kunnen jullie ons volgen dankzij berichten die wij dagelijks zullen posten met bijhorende foto’s. Iedereen, die dit wenst, kan steeds een berichtje achterlaten op ons gastenboek.

Groetjes vanwege het vakantiedialyseteam:
Dr. Denys, Katia, Griet, Eva, Karlien, Marek, Ilse, Sabine, Melissa, An, Annick en Dorien.

1ste groepsfoto vakantiedialyse team 1 (2)